Menü

Allergia: Ezt mért nem mondják az orvosok?

Allergia: Ezt mért nem mondják az orvosok? Javában itt az allergia szezon így itt az ideje utána járni, mért is könnyezzük végig egy Margit-szigeti laza sétát, akkor is ha senki nem törte össze a szívünket.

Sok internetes oldal, angol, amerikai és természetesen iráni oldalak is tele vannak a datolya jótékony hatásaival. Persze nem csak nekem voltak kereskedői oldalról, kérdéseim, hanem vevői oldalról is, hogy apám minden ilyen superfood kategória igaz esetünkben a datolyára is? Nem csak valami marketing hűhó? Ugye alapból jobban teljesítünk az ágyban, ha naponta 6 szem datolyát megeszünk, ez nem is kérdés, de csillogni fog a hajunk, energikusak leszünk, este jól alszunk minden probléma ellenére és még egy nagy kérdés felmerültí. az ALLERGIÁM is elmúlik?

Mindenki szeretné elkerülni az allergiás tüneteket, de ez nagyon nehéz.

Hogy érzed magad, amikor vezetés közben folyik a könnyed? Vagy éppen nem tudsz a kiválasztottad szemébe nézni, pedig egész este gyakoroltad a tükörben hogy "régóta akartam mondani, hogy járjunk".

Nem volt könnyű ezt mind kikutatni és neked se lesz az de utána járunk, mi segíthet neked is !

Napi bő 4500 mg káliumbevitel szükséges a szervezetnek. Ezt a mennyiséget nyers gyümölcsök, zöldségek fogyasztásával tudjuk pótolni, 4-5 alkalommal fogyasszunk nyers gyümölcsöt, zöldséget elosztva egy nap.

A király datolya (656 mg) 1,8x annyi káliumot tartalmaz mint egy banán (358mg) (100 grammonkénti adat).

 

 

A zöld turmix és saláta evés mellett Így egy doboz datolya mindig jól jön, ha van az iroda asztalon és délután boldogan mehetsz randizni és futni is a Margit-szigetre!

Tankold fel a Datolyakészletedet te is !
 

                                      


                     600 grammos doboz                                                                       6x600 gramm + 1 ajándék

                      890 Ft   helyett most  790 Ft                                                                    6290 Ft   helyett  4740 Ft

 

 

 

                                     

 

 

Forrás:

A témáról olvashatsz még  az Almaecet és a méz című könyvben 

http://vitamin.dynanix.com/vitaminok-nyomelemek/allergia.php

ui: nem helyettesíti az orvosi szakvéleményt a cikk, komoly problémákkal fordulj orvosodhoz vagy öreganyádhoz és egyél sok datolyát 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés