Menü

Édes és Sós kesudió rágcsa

Édes és Sós kesudió rágcsa

Próbáld ki ezt a nagyszerű rágcsát a prémium sukkari datolya szirupunkkal!

2 bögre kesudió
3 evőkanál Sukkari datolya szirup
1 teáskanál tengeri só
1/2 teáskanál chili por
1/4 teáskanál fahéj

1 evőkanál tisztított víz

1 teáskanál kókusz olaj

Elkészítése
1. Sütőpapírra helyezzük a kesudiót és piritsuk 10 percig 175 Celius fokon. Egy külön tálba keverjük össze a chilit, sót és a fahéjat. Tegyük félre. .
2. Egy nagy edénybe, keverjük össze a sukkari datolya szirupot, a vizet és a kókusz olajat..
3. Keverjük hozzá a pirított kesudiót, hogy mindenhol jól befedje a szirup.
4. Tegyük vissza a kesudiót a sütőpapírra és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. 3-4 percre pirítsuk össze a sütőben.

5. Vegyük ki a sütőből és hűtsük le tálalás előtt. Jó étvágyat!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír receptek

Keresés