Menü

Király datolya Fánk szem

Király datolya Fánk szem Rémisztő fánk szemek Halloween partyhoz
Fánkhoz:
  • 1 bögre + 3 evékanál liszt
  • 4 evőkanál kakaópor
  • ½ teáskanál sütőpor
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • ¼ táskanál só
  • tojás helyettesítő 1 tojásnak megfelelően
  • 2 evőkanál vegán margarin2 tablespoons vegan margarine
  • 2 evőkanál canola olaj
  • 1 teáskanál vanilla kivonat
  • 2 evőkanál krémes földimogyoró vaj
  • ⅓ cup Király datolya paszta
  • 145 ml mandula tej

Melegítsük elő a sütönket 200 C. kenjük ki a fánk tepsinket és tegyük félre

 

  1. Tegyük egy nagy keverőtálba a liszet, kakót szóda bikarbónát, sütőport, sót. Keverjük össze alaposan.
  2. Tegyük bele a tojást helyettesítőt, margarint és canola olajat és vanilla kivonatot egy közepes tálba.Keverjük össze. Keverjük bele a mogyoróvajat és a datolya pasztát
  3. Keverjük össze a száraz és nedves hozzávalókat amíg jól össze nem keverednek. lehet benne egy két csomó.
  4. Tegyük a fánk tepsibe a keverékünket. mindegyiket ¾ töltsük meg.
  5. Süssük 8-10 percig vagy addig amíg aranybarna nem lesz a fánkunk. Végezzünk tűpróbát!
díszhez:
  • 3 evőkanál Király datolya szirup
  • 3 evőkanál krémes földimogyorókrém
  • 3 evőkanál kókuszkrém
  • 1/4 táskanál vanillia

Keverjük össze a hozzávalókat. Tegyük egy kicsike habzsákba és a kihült fánkokat díszitsük meg vele. Cukorka szemmel díszitsük, igazi Halloweenes hangulatért cserébe.

 

 

forrás:http://www.naturaldelights.com/moments/healthy-halloween

Tartalomhoz tartozó címkék: hír receptek

Keresés