Menü

Szuper egészséges málnás vegán sajttorta

Szuper egészséges málnás vegán sajttorta Nagyon sok dolog volt, amit vegánként újra akartam alkotni a sajttorta egyik volt a mai napig.
Ez a sajttorta egyszerű és egészséges is, és ugyanaz a szilárd szerkezetű mint a nem vegán sajttorta. Ezt a receptet használom, hogy a jövőben mindenféle változatot készítsek (áfonya, szeder, eper, mogyoróvaj, stb.). Készen állsz erre a félelmetes jó receptre?
Biztos vagyok benne, hogy a családod és barátaid örömet fognak lelni a végeredménybe.
 
 
Hozzávalók
Alap:
1 bögre zabpehely
¼ bögre mandula liszt
1 bögre Sukkari datolya, magozva
víz
1/2 teáskanál himalája só
1/2 teáskanál vanilla kivonat 
Tölelék:
1 bögre kesudió, áztatva egy éjszakán át
1 bögre növényi joghurt (2doboz joghurt)
¼ bögre juharszirup
2 evőkanál Sukkari datolyaszirup 
1 1/2 evőkanál chia mag
1 teáskanál vanillia kivonat
1/2 teáskanál himalája só
Málna jam a sajttorta tetejére
Elkészítés:
Áztatott kesudió (ne hagyd ki ezt a lépést)
Tegyük a hozzávalókat a konyhai robotgéppe és daráljuk le amíg morzsás nem lesz.
Egy formába tegyük sütőpapirt és nyomkodjuk bele a sütialapunkat egyenletesen. 
Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
 
A töltelékhez keverje össze az összetevőket egy nagy sebességű keverőben ( én Vitamixet használtam), addig turmixoljuk, amíg sima finomságú állagot nem kapunk.
 
Öntsük a tölteléket a sütilapunk fölé, és 40-45 percig 175 ° C-on süssük, amíg a töltelék tetej arany barna nem lesz. Miután a sajttorta megsült utána engedjük kihülni és végül tegyük rá a málna lekvárat.

A sajttorta különbőző lekvárait hozzáadhatjuk a töltelékhez vagy akár mogyoróvajat is így még külünlegesebb lesz! Plusz friss gyümölccsel is csodálatos.
 
forrás: http://www.thejaroudis.com/2017/02/there-are-very-few-things-ive-struggled.html
Tartalomhoz tartozó címkék: hír receptek

Keresés